Návrhy a odporúčania pri tvorbe systému zdokonaľovania kompetencií pracovníkov - Jergová, Natália
Charakteristika systému vedúceho k neustálemu zdokonaľovaniu kompetencií pracovníkov. Vlastný model určovania kompetencií, ktorým sú určené súbory kompetencií a súbory kľúčových kompetencií. Výsledkom riešenia danej problematiky je vysvetlenie a charakterizovanie systému neustáleho zdokonaľovania kompetencií pracovníkov.