Zákutia úpravy účtovníctva na Slovensku - Juhászová, Zuzana, 1970-
Nejednoznačné skutočnosti v legislatíve v oblasti účtovníctva na Slovensku: hranica jedného roka pre definovanie dlhodobého majetku, určenie významu výboru pre audit, vymedzenie rezerv, stanovenie správneho deliktu. Význam pre potreby účtovníctva a následného vykazovania.