CRM ako nástroj cenovej politiky v oblasti služieb - Adamkovič, Jaroslav
Problematika cenovej politiky a tvorby cien. Tri základné prístupy k cenotvorbe. CRM (riadenie vzťahu so zákazníkmi) ako nástroj cenovej politiky v podmienkach konzultačnej firmy ALFA.