Značková politika v marketingovej stratégii - Hrnčiarová Turčiaková, Anna
Interpretácie značky. Trendy v oblasti značkovej politiky. Strategické riadenie značiek. Pojem privátna značka. Spotrebiteľský postoj k predajcom privátnych značiek.