K niektorým otázkam vymožiteľnosti práva v podnikaní - Kmeťová, Oľga, 1959-
Súčasný právny stav vymožiteľnosti práva v podnikateľskom prostredí v Slovenskej republike. Nútená vymožiteľnosť práva vo svetle novely Exekučného poriadku. Zadefinovanie hlavných problémov pri vymáhaní pohľadávok a eliminovaní vzniku nevymožiteľných pohľadávok.