Looking for a Competitive Advantage in International Transport and - Furdová, Lucia, 1984-
Teória konkurencieschopnosti a teória udržateľného rozvoja. Ekologické dodávateľské siete. ESSO (environment - strategy - struccture - operation) model pre identifikáciu príležitostí a ohrození podniku. Stratégia pre podnikanie v regióne Dunaja.