Destination Audit and Its Importance - Fúrová, Terézia
Destinácia a destinačný manažment - charakteristika a kľúčové vlastnosti. Dimenzie destinačného auditu: audit predpokladov, efektivity, procesov a výsledkov. Proces destinačného auditu.