Some Legislative Changes in the Process of Establishing Companies - Holub, Dušan
Obchodný zákonník a novela § 105b: zákaz založenia s.r.o. subjektom s daňovými nedoplatkami a záväzok uložiť peňažný vklad (základné imanie, príp. jeho časť) na osobitné bankové konto. Situácie umožňujúce pohyb na osobitnom účte.