Investigating Innovation Processes in Firms Leading to Radical Product Innovations in Slovakia - Knošková, Ľubica, 1965-
Prístupy a správanie podnikov k manažmentu inovácií. Vzťah medzi zavedením nového produktu, organizačným správaním, inovačnými procesmi a koordináciou nových vedomostí vo výrobných procesoch. Hypotézy: rozhoduje forma kapitálu a otvorenosť ekonomiky o miere inovatívnosti? Inovačné procesy a riadenie vedomostí v slovenských podnikoch.