Changing Patterns in International Staffing Policies – Conventional and Emerging Alternatives - Krajčík, Daniel, 1981-
Expanzia nadnárodných korporácií a obsadzovanie pozícií v dcérskych spoločnostiach. Výhody a nevýhody obsadzovania pozícií človekom z krajiny materskej spoločnosti, krajiny dcérskej spoločnosti a hostiteľskej krajiny. Typy priraďovania medzinárodných zastupiteľských pozícií.