<The> Potential of E-commerce as a Distribution Channel to Increase the Quality of Life of Seniors - Krescanková, Michaela
Vývoj starnutia populácie v EÚ a krajinách V4. Strieborná ekonomika a význam elektronického obchodu v Európe. Využívanie a špecifiká e-commerce u dôchodcov. Výzvy pre logistiku a efektivitu v elektronickom obchode.