Prospects for the Development of Food Policy in Slovakia - Lacková, Alica
Reformy v spoločnej poľnohospodárskej politike EÚ a perspektívy ďalšieho vývoja potravinovej politiky. Európska politika kvality potravín a postavenie slovenských potravín na európskom trhu.