Výskum možností vzdelávania a vplyv na riadenie ľudských zdrojov pre výkonnosť - Dobrovič, Ján
Základná charakteristika podnikania v malých a stredných podnikoch. Stratégia na zlepšenie podnikateľského prostredia MSP. Podnikateľský plán pre výskum možnosti vzdelávania a vplyv na riadenie ľudských zdsrojov pre výkonnosť organizácie.