Analýza vybraných faktorov kvality pracovného života ako determinantov individuálnej výkonnosti - Cocuľová, Jana
Kvalita pracovného života a individuálna výkonnosť. Analytický pohľad na pracovnú spokojnosť riadiacich pracovníkov v slovenských organizáciách.