Metódy ohodnocovania manažérskych spôsobilostí (kompetencií) - Skorková, Zuzana, 1979-
Definície pojmu kompetencia vo vybraných slovníkoch. Štruktúra kompetencií. Potreba ohodnocovania spôsobilosti. Kompetenčný model. Ohodnocovanie manažérskej spôsobilosti.