Differences in the Performance of Tourism in Its Various Sectors - Michálková, Anna, 1968-
Tourism Satellite Account (TSA) ako nástroj evidencie ukazovateľov a výkonnosti cestovného ruchu krajiny. Spotreba v cestovnom ruchu SR: ubytovacie, stravovacie a dopravné služby. Podiel cestovného ruchu na priamej pridanej hodnote hospodárstva.