Economic Impacts of Travel and Tourism in Two CEE Destinations - Novacká, Ľudmila, 1953-
Metodológia výpočtu HDP v turizme. Predpoveď rastu HDP z cestovného ruchu na Slovensku a v Slovinsku. Príjmy pre Bratislavu a Portorož z cestovného ruchu, počty turistov a objem daňových únikov.