Cost Controlling and Profitability of Enterprise in Tourism - Pachingerová, Mária
Analýza na identifikáciu Break-even-Point (BEP) v podniku s cieľom rentabilnej podnikateľskej činnosti. Prah rentability v hotelovom zariadení. Metódy identifikácie BEP - tabuľková, grafická, matematicko-štatistická.