Daňová licencia - Petrovická, Iveta
Od 1.1.2014 do zákona o dani z príjmov bol zavedený inštitút daňovej licencie. Čo je to daňová licencia, vznik povinnosti platiť daňovú licenciu, výška a splatnosť daňovej licencie, kto neplatí daňovú licenciu, zánik nároku na zápočet daňovej licencie, výpočet daňovej licencie na úhradu v daňovom priznaní.