Zmeny v poskytovaní elektronických služieb od 1. januára 2015 - Beňo, Mojmír
Článok je zameraný na zdaniteľné osoby so sídlom, bydliskom, prevádzkarňou v SR dodávajúce elektronické služby, telekomunikačné služby a služby rozhlasového vysielania nezdaniteľných osobám usadeným v EÚ, ktoré sa od 1.1.2015 rozhodli uplatňovať osobitnú úpravu v SR ako členskom štáte identifikácie. Okrem zákona o DPH sú v ňom analyzované postupy vyplývajúce z priamo uplatniteľných všeobecne záväzných právnych aktov EÚ, v ktorých je osobitná úprava upravená.