Analysis of the Development of SMEs in Slovakia in Relation to the Change of Economic Instruments in 2013 and 2014 - Strážovská, Helena
Význam, vývoj a vlastnosti MaSP v EÚ. Štruktúra MaSP na Slovensku. Kľúčové zmeny v zdaňovaní podnikateľskej činnosti na Slovensku v roku 2013. Podiel MaSP na zdravotných a sociálnych odvodoch.