Environmental Responsibility of Highly Reputed Czech and Slovak Firms - Škorvagová, Simona
Environmentálna zodpovednosť ako reputačná a konkurenčná výhoda. Rozdiely v environmentálnej zodpovednosti ocenených firiem v ČR a na Slovensku. Závislosť environmentálnej zodpovednosti od hospodárskeho odvetvia.