<The> Importance of Interest Self-Government in Tourism - Šuterová, Viola, 1957-
Analýza priamych a nepriamych prínosov vybraných neziskových organizácií aktívnych v rozvoji cestovného ruchu. Užitočnosť dobrovoľníctva v n.o.. Efekty záujmovej samosprávy v cestovnom ruchu z perspektívy inkluzívneho rastu a podpory ekonomickej, sociálnej a teritoriálnej kohézie v súlade so stratégiou Európa 2020.