K novele zákona o dani z príjmov - k zákonu č. 333/2014 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení n.p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony - Jarinkovičová, Valéria
Prehľad najdôležitejších zmien v novele Zákona. Ilustračné príklady.