Occurrence of Central European High-Growth Enterprises in Tertiary Sector - Valenteová, Katarína
Definícia rýchlo rastúceho podniku - gazely. Súvis vysokého tempa rastu a tvorba nových pracovných miest. Distribúcia gaziel v krajinách SVE.