Transatlantic Trade and Investment Partnership – Challenges for CEE Region - Vargová, Andrea
Analýza potenciálnych efektov dohody TTIP pred začiatkom vyjednávaní EÚ - USA. Ekonomické, sociálne a environmentálne dopady TTIP. Čím väčšia liberalizácia obchodu, tým väčší prínos. Výzvy pre SVE krajiny v prípade prijatia TTIP.