European Approach to Business Failure and Insolvency - Veterníková, Mária, 1964-
Existujúci právny rámec v EÚ pre riešenie insolventnosti podniku. Snaha o harmonizáciu prípadov insolvencie s právom obchodných spoločností. Návrhy Európskej komisie na nový prístup k zlyhaným a insolventným podnikateľským aktivitám.