Current Consumer Buying Behavior - Vokounová, Dana, 1962-
Trendy súčasnej spoločnosti: etnocentrizmus a nadmerná pôžitkárska spotreba. Spotrebiteľské správanie na Slovensku a jeho vlastnosti. Zameranie na spotrebu mladých spotrebiteľov - študentov.