Energy Efficiency Directive and the Consequences for the Competitiveness of the SlovakRepublic - Zábojník, Stanislav, 1984-
Nariadenie Európskej komisie 2012/27/EU o konkurencieschopnosti a fiškálnej stabilite podnikov. Dopady nariadenia na slovenské podniky. Energetický a klimatický balík EÚ. Záväzky slovenskej ekonomiky vzhľadom na Energy Efficiency Act o efektivite spotrebovených energií.