Národná kultúra a špecifiká spotrebiteľského správania vo vybraných krajinách - Sejfullaeva, Maisa E.
Analýza špecifik spotrebiteľského správania vo vybraných krajinách, ktoré významne ovplyvňujú proces uskutočnenia nákupu. Na kontrolných príkladoch sa poukazuje na úspechy a neúspechy, spôsobené neznalosťou alebo ignorovaním osobitostí socio-kultúrneho prostredia danej krajiny.