Aktuálne výzvy technologického pokroku 21. storočia v oblasti energetickej bezpečnosti - Kovalčíková, Naďa
Benefity, potenciál a riziká z využívania hydraulického štiepenia plynu a ropy. Potenciál pre rozmach v blízkej budúcnosti.