Reprezentace zaměstnaneckých zájmů na pracovišti v zemích EU a ČR - Veverková, Soňa
Základné formy a súčasný stav reprezentácie zamestnaneckých záujmov - odborov, zamestnaneckých rád, a porovnanie ich postavenia s jednotlivými členskými štátmi EÚ.