V krajine Sardov - Lacika, Ján
Stručná geografická charakteristika ostrova Sardínia. Politický vývoj, dlhá cesta k autonómii. Obyvateľstvo, jeho charakteristické vlastnosti. Sardínia už nie je len pre tých najbohatších.