Terminologické problémy pri tvorení a používaní slovenských ekvivalentov medzinárodných obchodných termínov - Halašová, Darina, 1954-
Analýza vybraných termínov, ktorými pomenúvame prepravné dokumenty používané predovšetkým v medzinárodnom obchode.