Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne - Mydlová, Anna
Koncept potravinovej bezpečnosti. Model štyroch pilierov potravinovej bezpečnosti podľa FAO. Meranie a indikátory potravinovej bezpečnosti. Metódy merania spotreby potravín ako jedného z aspektov potravinovej bezpečnosti. Faktory ovplyvňujúce výber potravín a ich spotrebu.