Aktuálne trendy v rámci systému riešenia sporov vo Svetovej obchodnej organizácii - Brocková, Katarína, 1976-
Analýza aktuálneho stavu a trendy vo vývoji systému riešenia sporov vo WTO. Náčrt niektorých navrhovaných spôsobov jeho reformy.