Vzdělávaní osob s postižením - Stárek, Lukáš
Vzdelávanie osôb so zdravotným znevýhodnením v ČR a v SR. Podpora vzdelávania zamestnancov so znevýhodnením s cieľom posilniť ich znalosti a schopnosť uplatniť sa na trhu práce.