Latinská Amerika se mění - Chalupa, Petr
Minulosť Latinskej Ameriky. Transformácia Latinskej Ameriky smeruje k demokracii a skôr k ľavicovejšiemu politickému usporiadaniu. Ekonomické zoskupenia. Jednotlivé krajiny Latinskej Ameriky, politický a hospodársky vývoj v nich.