Financial crisis and financing constraints of SMEs in Visegrad Countries - Koráb, Petr
Prístup malých a stredných firiem k externému financovaniu v priebehu nedávnej finančnej krízy pomocou prístupu využívajúceho neparametrický odhad. Pre porovnanie výsledkov medzi štátmi boli využité dáta o společnostiach s ručením obmedzeným v Českej republike, Poľsku, Slovensku a Maďarsku.