Príspevok Ústavu krajinnej ekológie SAV k implementácii trvalo udržateľného rozvoja - Izakovičová, Zita
Koncepcia a implementácia programu trvalo udržateľného rozvoja (TUR) na prahu 21. storočia. Dlhodobý proces, ktorý si vyžaduje zmenu správania sa človeka nielen k prírode a k prírodným zdrojom, ale aj k sebe samému.