Zamestnancui potrebujú spätnú väzbu - Jarošová, Jana
Význam pravidelného hodnotenia výkonnosti. Kontext systému hodnotenia. Hodnotenie by malo byť obojsmerné. Čo získava hodnotením zamestnanec. Efektívne hodnotenie. Spätná väzba pomáha firme zarábať.