<The> Estimation of financial transaction tax revenues as a new own resource of European Union budget - Nerudová, Danuše
Otázky možného zdanenia finančného sektoru. Daň z finančných transakcií by mohla slúžiť ako regulačný nástroj a tiež ako nový vlastný zdroj verejných príjmov. Odhad veľkosti príjmov z dane z finančných transakcií ako nového vlastného zdroja rozpočtu EÚ.