Crowdfunding - alternatívna forma financovania malých a stredných podnikov - Musa, Hussam
Možnosti a príležitosti pre malé a stredné podniky (MSP) v prístupe k finančným zdrojom. Novovznikajúci alternatívny zdroj financovania MSP - crowdfunding. Formy získavania mikropríspevkov od veľkého počtu jedincov na financovanie projektov. Rozmach v USA a expandovanie do Európy.