Manažment rizika v podmienkach manažéra železničnej infraštruktúry - Nedeliaková, Eva
Oblasti a príčiny vzniku rizík ohrozujúcich bezpečnosť ľudí v železničnej doprave. Nehody a mimoriadne udalosti dopravno-prepravného procesu a odstraňovanie ich následkov. Preventívne opatrenia a zabránenie vzniku nehôd.