Determinants of manufacturing sector size in Sub-Saharan Africa - Sejkora, Jiří
Subsaharské ekonomiky potrebujú štrukturálne zmeny, ktoré prinesú nárast produktivity práce. Kľúčovú úlohu tu zohráva industrializácia.