Využitie potenciálu ľudských zdrojov - Poniščiaková, Oľga
Najcennejším zdrojom spomedzi všetkých sú ľudia. Ľudský kapitál, ľudské zdroje, ľudský potenciál. Poznávacia rovina ľudského potenciálu, konatívny ľudský potenciál.