Budoucnost Číny ve třech hlavních trendech - Rezková, Alice
Trend stále nižšieho počtu ľudí v produktívnom veku v Číne. Čína ako líder v inováciách. Problém znečisťovania životného prostredia. Čínska spotreba vody. Hľadanie riešení na environmentálne problémy.