Prehľad a komparácia hodnotových ukazovateľov value based managementu - Berzáková, Viera
Maximalizácia trhovej hodnoty podniku (Market Value) ako integrálny cieľ, ktorý zachytáva nielen výšku príjmov, ale rešpektuje aj faktor času a riziko. Hodnotovo orientovaný manažment a realizácia hodnotových analýz.