Eurasijská ekonomická unie: supervelmoc zítřka či papírový tygr? - Lidl, Václav
Tri podoby euroázijskej integrácie. Colná únia a spoločný trh s názvom Jednotný hospodársky priestor. Životascshopnosť euroázijského projektu. Koncept Vladimíra Putina - russkij mir.