Spôsoby vykazovania a hodnotenia výsledkov spoločensky zodpovedného podnikania - Tokarčíková, Emese
Koncepcia spoločensky zodpovedného podnikania (CSR) monitoruje aktivity podniku a ich dopad na okolie. Zachovanie konkurencieschopnosti a trvalo udržateľného rozvoja pri vytváraní inovatívnych riešení.